top of page
My Post (1).jpg
Anchor Sponsos Avalasia

Avalasia

Avalasia is de referentie voor Thermografie, voor industie, temperatuur controle, jacht. Daarnaast ook groothandel in test en meet apparatuur en specialist in beveiliging oplossingen.

 

Bruggestraat 112, 8930 Menen

 

+32 (0)56 19 88 77
sales@avalasia.com
https://www.avalasia.com/

apto.PNG

Aptco Group

Aptco Group is een internationale technologiegroep die actief is op het gebied van distributie, productie, onderhoud en kalibratie van wetenschappelijke instrumenten en apparatuur voor industriële, medische en academische laboratoria. Hun activiteiten worden aangevuld met state-of-the-art logistieke operaties om wereldwijd
leveranciers, distributeurs en klanten te ondersteunen.

 

Nieuwe Steenweg 20A, 9810 Nazareth, Belgium

 

+32 9 274 52 76
info@aptco-group.com
https://www.aptco-group.com/

Hot-Accounts

hotaccounts.PNG

Hot-Accounts is een gratis budget programma voor het beheer van persoonlijke financiën op Windows PC. De software is ook ideaal voor het financieel beheer van feitelijke verenigingen en clubs die geen boekhouding moeten voeren. 

Op de website vind je ook een uitgebreide muziekselectie, o.a. Hot-Accounts All-Time Hits, de ideale Spotify lijst om op de achtergrond te draaien tijdens BBQ’s en feestjes.

Nb: Spotify is gratis. Druk op de + knop om de lijst in je eigen bibliotheek te plaatsen zodat je deze later snel terugvindt.

 

https://www.hot-accounts.com/

Anchor Sponsors Aptco Group
Anchor Sponsor Hot-Accounts

Cordec BV

cordec.PNG

Cordec BV is een kleine machinebouwer die maatwerk machines maakt voor de (massief-)houtindustrie. Ze bouwen van A tot Z alles zelf in eigen beheer in hun atelier in Wichelen. Daarnaast verzorgt Cordec ook onderhoud & revisies op bestaande machines bij hun klanten.

 

Steenweg naar Wetteren 26, 9200 Dendermonde

+32 474 666 499

info@cordec.be

https://www.cordec.be/

Anchor Sponsors Cordec

Café Posthotel

Posthotel_logo.png

Al sinds 1887 is Café Posthotel een vaste waarde aan het station van Wetteren. Geniet in het authentieke interieur of in de zuiderse tuin van de ongedwongen sfeer. Producten uit de buurt, met zorg voor omgeving en met een rebels kantje, dat zijn de ingrediënten waar we jullie bezoek graag mee helpen kruiden.

Stationsplein 11, 9230 Wetteren

info@cafeposthotel.be

https://www.cafeposthotel.be/

Anchor Sponsors Posthote
DVV_logo

DVV Enterprises

Bij DVV Enterprises helpen we u met de zoektocht naar geschikte kandidaten waardoor u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Na een analyse om te weten te komen waar u naar op zoek bent gaan wij aan de slag.

 

Wij zoeken voor u naar kandidaten die qua skillset, persoonlijkheid en ervaring het dichst bij u wensen passen. Indien gewenst nemen wij het volledige recruiteringsproces van u over en doen wij uitgebreide technische testafname.

Lindenlaan 130, 9230 Wetteren

+32 477 93 26 86

info@dvv-enterprises.be

https://dvv-enterprises.be/

Anchor Sponsors DVV
bottom of page