top of page
  • tibolachaert

Wetteren 1 kampioen! Wetteren 2 kampioen! Wetteren 4 kampioen!

Het is officieel: Wetteren is voor het eerst in de clubgeschiedenis kampioen van België! Dit fantastische seizoen werd afgesloten met een landstitel en twee promoties. De ambities in het begin van het seizoen werden perfect uitgevoerd door alle Wetterse spelers. Proficiat aan iedereen die hier mee heeft voor gezorgd! Volgend seizoen hebben we een ploeg in 1ste klasse, een ploeg in 2de klasse, een ploeg in 3de klasse, twee ploegen in 4de klasse en één of twee ploegen in 5de klasse.


In de laatste ronde won Wetteren 1 op verplaatsing tegen Jean Jaurès 1 met 2 - 6. Alhoewel het er na een uur niet zo goed uitzag op de zwarte borden, won de ploeg uiteindelijk met duidelijke cijfers. Wetteren 2 deed nog beter: 0 - 6 overwinning tegen Tournai 1 en is hiermee kampioen in 3C. De andere uitslagen zijn:

  • Deinze 1 - Wetteren 3: 2 - 2 en eindigt 4de in 4C

  • Gambiet Opwijk 2 - Wetteren 4: door een 2.5 - 1.5 verlies kan ploeg 4 jammer genoeg geen perfect rapport afleveren, maar de promotie in 4E was al een zekerheid

  • Jean Jaurès 2 - Wetteren 5: 1.5 - 2.5 en eindigt 3de in 4H

  • Deinze 2 - Wetteren 6: 1 - 3 en eindigt 9de in 5H

  • Jean Jaurès 3 - Wetteren 7: 1 - 3 en eindigt 4de in 5M


Na de partijen trokken we met z'n allen naar het Posthotel voor het kampioenenfeest. Samen met een spaghetti en enkele biertjes werd er nagekaart over het afgelopen seizoen. Ook de (regionale) pers was aanwezig om deze historische gebeurtenis vast te leggen.


Kampioenenfeest in het Posthotel. Credits: Didier Verbaere136 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page