top of page
  • tibolachaert

Het einde van het seizoen nadert

De tijd vliegt en het is ondertussen al midden april. Dit betekent dat het schaakseizoen langzaamaan op z'n einde loopt.


Afgelopen weekend werden de jeugdlessen afgesloten met een klein examen. Volgend seizoen beginnen we er opnieuw aan rond september. In de tussentijd wordt er natuurlijk ook geschaakt. De eerstvolgende tornooien zijn het debutanten- en rapidtornooi in Lokeren op 27 april, het criteriumtornooi in Aalter op 1 mei en het Belgisch jeugdkampioenschap van 9 tot 12 mei.


Nu vrijdag, 19 april, wordt de laatste ronde van ons clubkampioenschap het Open Wetteren gespeeld. De tussenstand en resultaten van alle ronden zijn te vinden op https://www.dewettersevrijpion.be/paringenresultaten-openvanwetteren. Luc en Chris kunnen beide nog de 1ste plaats in de wacht slepen. Iedereen kan nog deelnemen aan de laatste ronde, je hoeft niet meegespeeld te hebben in de vorige ronden. De ronde start om 20u15 in CC De Poort.


Later in het weekend, op zondag 21 april, speelt Wetteren voor de kampioenstitel in de interclub. Wat er ook gebeurt, het is een geweldig seizoen geweest en dit moet gevierd worden! Na de partijen spreken we af in het Posthotel, één van onze sponsers, aan het station van Wetteren. Er is de mogelijkheid om een spaghetti te eten. Gelieve hiervoor zo snel mogelijk via mail te bevestigen bij Luc.



52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page